Om os

Det hele startede mere end 80 år siden, hvor en kok kreerede en opskrift på bagsiden af sin køkkendør. En spændende blanding af hemmelige urter og krydderier, som snart viste sig at blive verdenskendt, blev kradset ind i træet på døren. Kokkens navn var selvfølgelig Colonel Harland Sanders, som nu lægger navn til verdens mest populære kyllinge restaurantkæde, KFC, der naturligvis stadig bruger den samme gode, gamle Original Recipe.

KFC kom til Danmark i 70’erne, hvor vi åbnede vores første restaurant i Rødovre. I dag har vi 5 restauranter i Storkøbenhavn og 1 i Aarhus.

I dag er der omkring 20.000 KFC restauranter i verden fordelt på over 125 lande. Og ved du hvad? Der er står stadig en kok i hvert eneste af vores køkkener rundt om i verden, som brænder for at lave de bedste, lækreste familiemåltider, der kan fås til meget overkommelige priser.

Vi er passionerede om altid at servere vores kunder friske måltider med en fantastisk smag, hvoraf hovedingrediensen selvfølgelig er Colonels blanding af 11 urter og krydderier. Colonels Original Recipe er for øvrigt stadig tophemmelig og under lås og slå på vores hovedkontor i Kentucky, USA.

VI LAVER VORES KYLLING
‘THE HARD WAY’

Håndpaneret, frisklavet og ikke mindst Finger Lickin’ good!
Vores kylling er ikke lavet på den hurtige eller nemme måde.
Den er lavet ‘THE HARD WAY’.

Efterfølgende bliver kyllingen forsigtigt rullet 10 gange i vores hemmelige blanding af 11 urter og krydderier, og forsigtigt rystet, så den helt rigtige mængde panering sidder fast. Til sidst bliver kyllingestykkerne tilberedt i en trykkoger ved lav temperatur, for at bibeholde den helt perfekte smag og konsistens, som vi er kendte for.

Vi kunne sagtens finde en nemmere måde at tilberede kylling på, men så ville vi aldrig kunne kalde det for KFC.